Julekort

Hei!

I dag har jeg laget julekort igjen....plutselig var februar nesten over, uten at jeg har laget noen julekort. Jeg kommer til å prøve å lage flere denne uka. Må lage opp for mas, da jeg blir borte mye av måneden.
Endelig skal jeg få litt sol og varme :). Skal en tur til Florida hvor vi har hus :).
Jeg har bestilt endel scrappe ting som sønnen min kommer hjem med derfra i morgen, og så er det endel som ikke har kommet ennå, som iallefall kommer før jeg skal reise hjem. Må nok innom noen butikker og handle litt småtteri, som lim og bånd, kan aldri få for mye bånd ;).

Her er altså de tre julekortene jeg har nå og som jeg har med i hjertebodens juleblogg og det første av de har jeg også med i Make It Mondays hos Paper Trey Ink.
Her måtte en bruke glitter på score-tape og et produkt fra Papertrey. Jeg har brukt Merry Christmas stempel, knapper og hyssing fra Papertrey på dette kortet.

Hello!


I have spent the day making Christmas cards. Not very difficult as we have a ton of snow and I was out for an hour shoveling this morning :). I will try to make 3 more Christmas cards this week for March, as I will be in Florida most of March :). I can't wait for sun and warm weather!!
The three Christmas cards are for the monthly challenge hjertebodens juleblogg and the first card is also in the Make It Monday challenge at Papertrey Ink.
The challange was to use score-tape in straight lines with glitter and at least one Papertrey product.In this card the Merry Christmas stamp, the buttons and rustic twine.


 
See you soon!
Bjørg

Vintage bok

Hei igjen!

Da er det helg - og VM....
Det er ikke mye tid til å sitte på hobbyrommwt denne helga, må jo følge med på TV :).
I dag vil jeg vise fram en bok jeg har laget. Dessverre ser jeg at bildene mine ikke er hva man kan kalle helt bra...vel det er stort forbedringspotensiale..... ;).
Uansett, jeg får vise fram de jeg har :).
Jeg lar kortet være med i vintage udfordring 16 som går ut på å lage en slik bok.



God helg videre!

Rosa og grønt

Hei!
Tiden flyr fra meg.....men her er jeg iallefall med et nytt innlegg :).
Her er et par enkle kort som jeg vil ta med i Sukkersøtt sin utfordring; vårlige kort i grønn og rosa.
Det første har jeg stemplet med watermark og malt med chalk over.


Da får vi se hvor lenge det blir før jeg kommer tilbake med nytt innlegg.......