Julekort i februar

Hei!

Jeg prøver å være med i Hjertebodens månedlige julekort konkurranse. Morsomt at den er litt annerledes i år, med forskjellige utfordringer hver måned. Denne måneden har vi dette bingobrettet å jobbe ut fra:

Hi!
I try to participate in Hertebodens Juleblogg's monthly challenge. Below is my three cards for February. We had to use the bingo card below.
The first card is also in Winter Wonderland's challenge - A Christmas card.
Alle kortene mine denne måneden er i mine favoritt julefarger; rødt og grønt i forskjellige nyanser. For meg er det røst og grønt som er jul :). Varme herlige fager, syns jeg!
Dette første kortet har jeg med i Hjertebodens Juleblogg og Winter Wonderland's challenge - A Christmas card.
På det første kortet mitt har jeg brukt distress, hjerte, glitter og distress, blomster, tag (tag'en er på innsiden).

Det neste kortet har jeg brukt charm, blonde, distress.

På det siste kortet denne måneden har jeg brukt distress, hjerte, glitter og charm, hyssing, tag. Ser at charm'en nesten har blitt borte på bildet, men den sitter fast i hyssing sløyfa og det står "joy" på den :).


 Det er herlige fredag kveld, beste tiden i hele uka! Ha en kjempefin helg alle sammen! Her har vi hatt nydelig vårvær i flere dager, håper det holder i helga :)
It's Friday night, best time of the week! I wish everyone a great weekend! We have had a great spring weather here the last days, I hope it will last during the weekend :).
See you soon!

Bjørg

2 comments:

  1. such gorgeous cards, thank you so much for joining us this week at the Winter Wonderland with your lovely work
    Hugs Kate xx
    ps I have candy if you are interested :)

    ReplyDelete