Titt tei i vinduet! Husk siste dag for giveaway

I dag har jeg et barnekort å vise fram. Egentlig hadde jeg satt sammen dyrene for å ha de på toget i samme serie, men så fikk jeg plutselig lyst til å prøve de sammen med vindu dies'en istedenfor :).
Dette vinduet er det du kan vinne i min giveaway, forresten, og husk, det er siste dag i dag! Trekkes i morgen :). For å være med liker du facebook siden min, og kommenterer under bildet i facebook :)
For å få vinduet til å se åpent ut, har jeg brukt limputer i forskjellige høyder. De søte dyrene er noen av de man kan sette sammen fra en pakke med dies, er de ikke søte?


Og her er innsiden. Har prøvd noen nye dies her, og de kommer nok til å bli mye brukt, synes de er kjempefine!


Under finner du som vanlig link til produktene jeg har brukt ved å klikke på bildene.
Ha en fin fredag og helg!
Takk for at du ser innom bloggen min :). 
Her er linken til fb siden https://www.facebook.com/tarashobbykrok.no/?ref=bookmarks om du vil være med på giveaway!

Bjørg














Bordkort

Hei og hå! 
Nå har jeg laget en bunke prøver med de forskjellige delene og litt forskjellig papir :).
Denne diesen er genial! Her får man selve bordkortet, med brett, og mange muligheter for pynt følger med. Advarsel: MYE bilder her i dag!

På de første her har jeg brukt vanlig hvit kartong, og fotballen som følger med i pakken. Den består av 2 deler, en sirkel som jeg har i hvitt, og så den sorte delen som er limt oppå.
Her har jeg plassert den midt på, og under plasserte jeg den litt på siden, bare for å vise nulighetene :).


Her har jeg brukt fotballpapir istedenfor hvitt. Bruk en sort kalligrafi penn eller sort tusj til å skrive navnet med, så tror jeg det kan bli veldig fint!



Her har jeg brukt sløyfen, den er jo så utrolig fin, jeg digger den! Jeg laget noen forskjellige ensfarga sløyfer, de er jo dine både til jenter og gutter, damer og menn. Så allsidig, kan brukes til alt fra barnedåp, barneselskaper, konfirmasjon, og andre selskaper. 
Denne første laget jeg med fotball papiret, den er fin til f.eks konfirmasjon.


Her er det ensfarget hvit kartong med sløyfer i forskjellige farger og litt forskjellig plassering.







Her er det sløyfe i mønsterpapir, på hvit kartong.



Lys gul kartong med samme sløyfe som over. 


Her er det brukt konfirmant kartong på bordkortet, med blå sløyfe.



Rosa sløyfe på papir med hjerter, denne kan brukes til mange anledninger :).


 Her er en i gul kartong med sommerfugl. Det er med to dies her, en til bakgrunns sommerfugler, og en litt mindre oppå. Jeg brukte det samme papiret, men stansa ut en på hver side av mønsteret, slik at de ble forskjellige. Jeg har kun hatt litt lim på midten, slik at vingene blir 3D.



 Samme type sommerfugl på hvit kartong. 



Her har jeg prøvd prinsesse kronen :). Den er også to deler. Jeg laget den største i hvitt og den oppå i rosa. Alle diesene som er pynt på bordkortene har jeg brukt limputer på, men limt de to delene rett sammen.

Her er krona på et bordkort i mønsterpapir med hjerter.


Det var alle bordkortene jeg hadde prøvd nå. Her er det jo bare fantasien som setter grensene. Jeg har ikke rukket å prøve diesen sammen med blomster, men det tror jeg også ville blitt utrolig fint :)
Det ble et seint innlegg dette, men ting tar tid.... 
Under finner du som vanlig liste med produktene jeg har brukt. Klikk på bildet og du kommer til produktet i nettbutikken min.
Takk for at du ser innom bloggen min, ha en fin kveld!

Bjørg
















Herrekort

I dag skal jeg jammen vise fram et herrekort, det er en sjeldenhet fra meg!
Jeg hadde så lyst til å teste den fine bil dies'en, og så ble det litt gjerde også....:).
Bilen er 3D, skikkelig gøy å lage. Jeg stanset ut bilen i blå/grått papir, og brukte litt distress ink for å få skygge på bilen, og sort distress på dekkene. Til vinduene tok jeg litt matt sotfarget papir og limte på baksiden. Bakgrunnspapiret er scenery fra LeCrea Design.
På porten/gjerde brukte jeg glossy accents for at det skulle se litt mer blankt ut. Ellers distress ink til mursøylene.Jeg bruker små limptuer både til bilen og porten/gjerde. Katten er stanset ut i hvitt papir, og har fått litt distress ink på seg. Sommerfuglene er stanset ut i litt mønsterpapir. Halvperlene har jeg brukt en Copic tusj på for å få samme farge som kartongen i bunnen.


Her er innsiden, den er enkel. Ble en liten sommerfugl inni her gitt!


Ja, det var vel egentlig det jeg hadde å vise fram i dag. Tusen takk for at du besøker bloggen min. Husk at du fortsatt kan være med i giveaway trekningen min på facebook. Lik siden min og legg igjen en kommentar på siden, du finner den her https://www.facebook.com/tarashobbykrok.no/. Butikken min finner du her https://tarashobbykrok.no/butikk/.

Tar med kortet i utfordring 172 på Kort-o-Mania som er herrekort. http://kortudfordring.blogspot.no/2017/03/utfordring-173-herrekort-card-for-man.html

Som vanlig finner du liste over produktene nederst i innlegget. Klikk på bildene, og du kommer rett til produktene. Ønsker deg en super helg!

Bjørg