Fuglebur

Da er det kanskje på tide å vise frem noe jeg har laget. Selv om jeg ikker er superflink til å komme med innlegg, betyr ikke det at jeg ikke lager noe...
Lager noen kort når jeg har tid, og strikker endel. Vesten som jeg viste frem deler av tidligere , er ferdig :).
Har ikke fått tatt noen bilder av den enda, men det må jeg få gjort når jeg kommer hjem igjen.

Akkurat nå er jeg tilbake i Florida. Deilig å ta sommerferien seint, når kuldegradene kommer hjemme....

Fugleburet som jeg har laget her, kjøpte jeg faktisk sist gang jeg var her. De kosta veldig lite, men dessverre kjøpte jeg bare to stykker. Det fantes masse forskjellige fasonger, og nå angrer jeg at jeg ikke kjøpte flere. Så etter om de skulle ha de fortsatt, men de har bare en mye større størrelse igjen nå, ser det ut til.


Stort sett det meste av det jeg har brukt på buret, er kjøpt tidligere her i USA. Tror kanskje papiret og puncherne til sommerfugler er det eneste som er kjøpt hjemme på denne her :).

Jeg tar med denne i utfordringen til Picture and Scrap #18 - lag noe som ikke er firkantet.

Ha en fin søndag!

Bjørg

3 comments:

 1. åhh wawwww denne var bare super flot

  1000000 tak for at du deltager på card and scraps udfordring
  klemmmm

  ReplyDelete
 2. Å så deilig at du er der nede og koser deg! Skulle så gjerne vært der jeg også :)) Tenker på alt jeg skulle gjort på nytt og som jeg ikke fikk gjort. Litt varme på kroppen hadde heller ikke vært så dumt ;) Så spennende at man kan ha flaks å se alligatorer der hos dere :) Hadde en følelse at at det var alligatorer, men jeg kalles stort sett alt krokodiller jeg :))

  Takk for besøk i bloggen min, beklager bare at iblant er jeg litt treg å svare. Har akkurat kjøpt meg ny datamaskin, så jeg har stort sett styrt de siste ukene med å få den opp å gå. Ikke så mye tid til annet da.

  Ja det var Manuelas oppskrift jeg hadde brukt, men det var vel op de vaniljecupcakesene hun sier er standard, og så hadde jeg bare oreo i dem. Men byttet jo ut litt sukker med sukring, så vet ikke om det gjorde utslaget at det ble så tørre og harde. Sist jeg lagde noen andre etter en annen av hennes oppskrifter, så ble de bra. Ja passer på å ha romtempererte egg, og det skal jo piskes et i 2 minutter osv Så prøver så godt jeg kan :) Bare synd man ikke kan spise så mye av det da ;))

  Kos deg masse i Florida, håper du får det helt fantastisk!

  Klem fra Desiree :)

  ReplyDelete
 3. Så lekker og flott fuglebur!

  Tusen takk for du deltar på utfordringen vår i Card and scrap:)

  Klem Mette

  ReplyDelete