Dallas tur!

Her har det vært stille på bloggen, men ikke stille for meg! I forrige uke bråreiste vi til Dallas for å kjøpr en harley som skal hjem til Norge.
Vi fløy opp en sen kveld, og kjøpte den her dagen etter. Bildet viser et lite utvalg av hva de hadde.


Etter at sykkelen var blitt vår satte vi turen sørøstover mot Orlando igjen. Som det viser av bildet, var det regn og ikke så fint vær i Dallas. Innen alle papirene var i orden, var det blitt oppholdsvær, men ikke veldig varmt da vi dro. Vi hadde kjørt ca 1 time da sola kom fram, og resten av turen hadde vi solskinn fra skyfri himmel :).
Første dagen kjørte vi bare til Austin.
Her er en typisk småby i Texas, alle av de kunne vært tatt ut av en hvilken som helst western film :)


Neste dag dro vi videre forbi Houston og så tok vi backroads over sumpene. Fantastisk å se hvordan alle bygg var bygd på høye påler. Det gjaldt alt; også offentlige bygninger og skoler, de var sikkert 3 meter høye!! Det var utrolig gøy å kjøre andre veier enn de store. Anbefaler det til alle som er på tur og har tid til det, en får se noe helt annet enn bare ved å kjøre motorveier, men det tar tid!
Her er en typisk liten butikk og kafè.Her har vi beveget oss fra Texas til Louisiana. Dette er en annen bensinstasjon vi stoppet ved underveis, skikkelig country store!
Forøvrig er det også vår nye Screamin Eagle og den stolte eier vi ser i bildet :)


Neste stopp etter dette var New Orleans. Hadde gledet oss veldig, vi hadde egentlig planlagt å dra dit i september 2005, men da traff som alle vet, Katharina, området.
New Orleans var ubeskrivelig!! Har aldri sett noe maken! Å kjøre gjennom Bourbon Street var et sjokk...Det var et sydende liv, med folk og musikk og en atmosfære jeg aldri har opplevd før!
Det var også utrolig varmt og deilig i New Orleans. Det varmeste stedet vi var på under hele turen faktisk!

På vår vei tilbake til Harley'en kom vi over et opptog. De delte ut blomster og plysjfigurer fra Mardi Gras. Det var musikere som spilte jazz innimellom bilene, og masse liv!


Etter New Orleans reiste vi videre ut langs kysten, til Mississippi og Biloxi. Det var en utrolig flott by som lå helt nede ved havet. Vi kjørte milevis langs stranda denne kvelden, det var et yrende folkeliv med bading og grilling på stranda. Her er et bilde fra en heller øde del av stranda...


Etter at Alabama også var tilbakelagt var vi inne i Florida igjen. Her stoppa vi for lunsj en dag.


Og her er utsikten vår fra bordet vårt...Vi har hatt en helt utrolig flott tur. Skulle gjerne reist mer i Texas og Louisiana. Det blir nok flere turer! Vi har kjørt 240 mil på 5 dager. Det er første gang jeg har sittet på en motorsykkel så langt. Jeg liker å sitte på sykkelen, men det blir veldig lenge å sitte i samme stilling, det er vel egentlig det eneste negative ved det. Ellers er det herlig å være så nær naturen, kjenne alle lukter underveis, som du ikek gjør i en bil, og ikke minst; SOL på kroppen!! Det synes i ansiktet at vi har kjørt sykkel nå, har fått god farge, men hvite ringer rundt øynene etter solbrillene :).

Ønsker alle en god helg fra solfylte Florida :)

Bjørg

No comments:

Post a Comment