Bryllup

Hei!

I dag har jeg et bok kort til bryllup. Syns de er så fine å lage om man skal gi bort smykker, penger eller andre smågaver :). Det tar litt tid å brette og lime det som ser ut som sider i boka. Jeg vet at Graphic 45 selger en bok eske om ligner om en ikke har tålmodighet til å lage den selv.
Til esken min har jeg brukt skimmer papir med swirler, liker så godt det papiret! Har brukt en hjerteformet blondeserviett under bildet. Ellers pyntet med blomster, bånd og masse perler og hjertebånd.
I kveld har jeg vært kreativ med Cricut maskinen min. Datteren vår skal gifte seg i sommer, og jeg har noen prosjekter jeg har lovet i den forbindelse :). Ble veldig fornøyd med forsøkene mine, så gjenstår bare å se om det er sånn som brudeparet tenker seg (det er vel egentlig bruden som har mest meninger om de tingene....). Det er i alle fall veldig gøy å ordne ting, selv om vi har veldig forskjellig smak, og ting ikke akkurat blir sånn jeg ville gjort det.....hehe.....

Hi!

Today I have made a book card for a wedding. They are such a nice thing to give with jewllery, money or other small gifts :). It takes some time to fold and glue what looks as book pages. I know Graphic45 now sells a book box if you don't have the patience to make it yourself.
For my box I have used some shimmering paper with swirles, I love that paper! I have used a heart shaped lace napkin under the picture, then flowers and lots of different ribbons and beads.
Tonight I have been playing with my Cricut machine. Our daughter is going to get married this summer, so I am working on a few projects I have promised her :). I was very happy with the results of my tests. We just have to see if the bride likes it..... I love to make stuff for her, but we have very different taste, so things does not look like I would have liked it to.... hehe....

 



I would like to participate in the following challenges with this card:

Card nd Scrap- Utfordring #73 Bryllup
Vintage Utfordring - Utfordring #78 Blomster og perler
Papertake Weekly Challenge - Anything Goes
The Shabby Tearoom - Week #212 "Pretty in Pink"
Addicted to Stamps - Challenge #79 Wedding card

Have a great week!

Bjørg




6 comments:

  1. HVor er det smukt og romantisk... så fin gennemført

    Tak fordi du deltager i vores udfordring på Card and Scrap
    DT, Lissy

    ReplyDelete
  2. Wauw ... absolut fantastiskt ... virkelig smukt og romantisk.

    1000 tak for at du deltager hos Vintage Utfordring med dit smukke bryllupskort.

    Jytte, DT Vintage Utfordring :)

    ReplyDelete
  3. soooooooo pretty love the softness to this! TFS at Vintage Udfordring!

    ReplyDelete
  4. Smukt, romantisk og absolut elegant.
    Tak for at du er med på udfordringen hos Card and scrap.
    DT Sanne

    ReplyDelete
  5. Gorgeous, love the inside!
    Thanks for joining us at ATSC.
    Hugs Karin

    ReplyDelete