Hva er egentlig forskjellen?

Jeg har testa noen embossingpulver, og ville dele med dere i dag.
Kjøpte inn noen fra JudiKins, de ser egentlig helt like ut i boksene.... Da er det ikke lett å vite hva forskjellen er, og hvordan de egentlig vil se ut....
Begge disse blir klare med glitter i, slik at om du stempler på hvite ark med stempelputer i andre farger, så vil fargen du bruker på stempelputen bli synlig, med glitter oppå.
Stempelet jeg bruker er forresten et silhuett stempel fra Impression Obsession, og heter Reaching


Her er først testen med Iridescent Sparkle:


Jeg har testa på 3 forskjellige måter: hvitt ark, sort ark og sort embossing på hvitt ark. Det er ikke verdens beste bilder altså, men håper likevel dere får en liten følelse av forskjellen..


På hvitt ark ser man at den glitrer med kanskje litt grønaktig skjær.


Her har jeg stemplet med sort IO hybrid stempelpute først, så blank over før embossing.


Her er det stemplet og embosset rett på sort ark. Fargen er veldig lik på de to sorte, selv om den skinner litt annerledes på bildene. Vil si det er litt grønnskjær i den.


Så gjorde jeg akkurat det samme med embossingpulveret som heter Extreme Peacock:


Samme tre testene her:


Her er den på hvit bakgrunn. Selve pulveret i denne er litt grovere enn i den første. Denne skal skifte farge ettersom hvor lenge du varmer den, men jeg synes det er vanskelig å se.


Her har jeg stemplet med sort IO hybrid stempelpute før jeg stemplet og embosset over.
En ser godt at denne har et mye mer skjær mot blått.


Og her er den stemplet og embosset rett på sort papir.


 Til slutt testa jeg også Snowflake Tinsel. Den både ser ut og er helt annerledes. De to andre var begge hvitt pulver, mens denne har masse sølvglitter i. De to andre blir blanke med glitter i, mens denne blir hvit med sølv i.


Her er de testet på hvitt og sort papir.


På sort papir ble den hvit med litt glitter i


På det hvite papiret ble det mye mer sølvskimmer. Mulig det kom mer sølv ut av embossinga også på denne enn den sorte, det vet jeg ikke.


Håper dette var litt informativt til dere. Jeg linker bildene under, så kommer dere rett til produktene i butikken! Ønsker dere en kjempefin høst helg!

BjørgNo comments:

Post a Comment