Cup Cake kort

Hei igjen!

I dag har jeg laget et cup cake kort. Siden det går i blått og hvitt vil jeg sende det inn til Sukkersøtt sin utfordring denne uken som er hvitt/krem og blått. Litt skummelt å prøve meg  i en første utfordring, men jeg håper den får være med selv om det ikke er et helt vanlig kort.
Formen er laget med cricut maskinen, så har jeg brukt forskjellige bånd, noen farget jeg med copics for å få rett farge og akrylmaling på toppen- Så har jeg brukt masse halvperler og strødd over før malingen tørket.
Beklager at det siste bildet ble så dårlig, men jeg glemte rett og slett å ta bildet av tagen i dagslyset, så da ble det dårlig kveldslys.

I have made a cup cake card. It's made with the cricut, then I have used different ribbons, some I colored with copics to get the right color. I spread out some acryl paint on the top and pearls over it before it dried. I am participating in the sukkersøtt challenge this week with this card.
I am sorry the last picture is so bad. I forgot to picture the tag and had to do in the evening, that's why it's so dark and yellow.

1 comment:

  1. Så herlig muffinskort. Blir like imponert hver gang jeg ser disse. Men tør ikke prøve selv.
    Takk for at du deltar hos Sukkersøtt med muffins-kortet ditt :o)

    ReplyDelete