Herrekort

I dag skal jeg jammen vise fram et herrekort, det er en sjeldenhet fra meg!
Jeg hadde så lyst til å teste den fine bil dies'en, og så ble det litt gjerde også....:).
Bilen er 3D, skikkelig gøy å lage. Jeg stanset ut bilen i blå/grått papir, og brukte litt distress ink for å få skygge på bilen, og sort distress på dekkene. Til vinduene tok jeg litt matt sotfarget papir og limte på baksiden. Bakgrunnspapiret er scenery fra LeCrea Design.
På porten/gjerde brukte jeg glossy accents for at det skulle se litt mer blankt ut. Ellers distress ink til mursøylene.Jeg bruker små limptuer både til bilen og porten/gjerde. Katten er stanset ut i hvitt papir, og har fått litt distress ink på seg. Sommerfuglene er stanset ut i litt mønsterpapir. Halvperlene har jeg brukt en Copic tusj på for å få samme farge som kartongen i bunnen.


Her er innsiden, den er enkel. Ble en liten sommerfugl inni her gitt!


Ja, det var vel egentlig det jeg hadde å vise fram i dag. Tusen takk for at du besøker bloggen min. Husk at du fortsatt kan være med i giveaway trekningen min på facebook. Lik siden min og legg igjen en kommentar på siden, du finner den her https://www.facebook.com/tarashobbykrok.no/. Butikken min finner du her https://tarashobbykrok.no/butikk/.

Tar med kortet i utfordring 172 på Kort-o-Mania som er herrekort. http://kortudfordring.blogspot.no/2017/03/utfordring-173-herrekort-card-for-man.html

Som vanlig finner du liste over produktene nederst i innlegget. Klikk på bildene, og du kommer rett til produktene. Ønsker deg en super helg!

Bjørg1 comment:

  1. Stilig herrekort.
    Takk for at du deltar i KortoManias utfordring.
    Klem fra Sissel

    ReplyDelete